Jídelní lístek

Jídelní lístek na týden: 18.2.2019 – 22.2.2019

Pondělí                        
Přesnídávka chléb, žervé s pažitkou, jablko, mléko (1ad,7)
Oběd

 

polévka: rajská s jáhlami (7)

zapečené těstoviny s vepřovým masem, pickles (1a,3,9)

Svačina chléb, tuňáková pomazánka, papriky, čaj ovocný (1ad,4,7)
 

Úterý                       

Přesnídávka žitný chléb, liptovská pomazánka, hruška, mléko (1ad,7)
Oběd

 

polévka: hrachová (1a,7)

hovězí na žampionech, jasmínová rýže, multi džus

Svačina rohlík , medové máslo, jablko, mléko (1af,6,7)
 

Středa                 

Přesnídávka perník, banán, kakao (1a,5,7)
Oběd

polévka: česneková (1a,3,7,9)

tilapie na másle, brambory, mošt (4,7)

Svačina chléb, čočková pomazánka, kedlubna, mléko (1ad,7)
 

Čtvrtek            

Přesnídávka chléb, hrášková pomazánka, jablko, mléko (1ad,7)
Oběd

 

polévka: zeleninová s pohankou (7,9)

filírovaná panenka, halušky se zelím, mangový džus

Svačina

cesar kaiserka, pomazánkové máslo, sal okurka, mléko(1a,7,11)

 

Pátek             

Přesnídávka chléb, rybičková pomazánka, rajče, čaj černý s citronem
Oběd

polévka: hovězí s vejci (3,7)

hrachový nákyp s krůtím masem a sýrem, mošt (7)

Svačina chléb, sýr měkký, banán, mléko (1ad,7)

 

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

DOBROU CHUŤ !

Jídelní lístek je k dispozici na nástěnce v šatně MŠ.

SEZNAM ALERGENŮ:

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK A VÝROBKY Z NICH

2. KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH

3. VEJCE A VÝROBKY Z NICH

4. RYBY A VÝROBKY Z NICH

5. JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠIDY) A VÝROBKY Z NICH

6. SOJOVÉ BOBY (SOJA) A VÝROBKY Z NICH

7. MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ

8. SUCHÉ SKOŘÁPKOVÉ PLODY(OŘECHY) A VÝROBKY Z NICH

9. CELER A VÝROBKY Z NICH

10. HOŘČICE A VÝROBKY Z NĚJ

11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY V KONCENTRACÍCH NEŽ 10 Mg/kg nebo l.

13. VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ

14. MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NĚJ